Rubarbă Cizmar

Rubarbă Cizmar
Reteta rubarbă Cobbler este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare din sud. O porție conține 347 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,25 USD pe porție. Funcționează bine ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Dacă aveți la îndemână mere, zahăr brun, rubarbă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rubarbă Cizmar, Rubarbă Cizmar, și Rubarbă Cizmar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, combinați rubarba, mărul, zahărul brun și 1/4 linguriță de scorțișoară; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 10-13 minute sau până când rubarba este foarte fragedă.
2
Combinați amidonul de porumb și apa netedă; adăugați treptat la amestecul de fructe. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
3
Transfer la un 1-qt ungreased. vas de copt.
4
Într-un castron mic, combinați prăjiturile sfărâmate, untul, zahărul și scorțișoara rămasă.
5
Se presară peste amestecul de fructe.
6
Broil 4 în. de la căldură timp de 3-5 minute sau până se rumenesc ușor.
7
Serviți cald cu înghețată, dacă doriți.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista