Rubarbă-Bezea De Vanilie

Rubarbă-Bezea De Vanilie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați bezea de rubarbă-vanilie. Această rețetă servește 12 și costă 30 de cenți pe porție. O porție conține 76 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Cap la magazin și ridica crema de tartru, rece whip lite biciuit topping, rubarbă, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Meringuri Duble De Vanilie, Bezea cu vârf de nucă de cocos infuzată cu fasole de vanilie, și bezea cu fructe proaspete de vară și cremă de vanilie fraiche pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 107°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Aduceți rubarbă, apă și 2 lingurițe. zahăr la fiert în cratiță; se fierbe la foc mediu-mic 5 min. sau până când rubarba este înmuiată. Se răcește, apoi se dă la frigider până este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Între timp, bateți albușurile de ou și smântâna de tartru în bol mediu cu mixer la viteză mare 5 min. sau până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați zahărul rămas, 1 lingură. la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide. Lingurați în 12 movile pe foaia de copt acoperită cu pergament. Folosiți spatele lingurii pentru a indenta centrul fiecărei movile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Coaceți 40 până la 45 min. sau până când sunt crocante, uscate și foarte ușor rumenite. Se răcește complet. Între timp, bateți amestecul de budincă și laptele într-un bol mediu cu biciul 2 min. Se amestecă în bici rece. La frigider 15 min. sau până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și StrecuratăDulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și Strecurată
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Așezați bezea pe farfurii de desert chiar înainte de servire. Umpleți cu amestec de budincă; top cu rubarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista