Roșu portocaliu cu salată caldă de roșii
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Orange Roughy cu salată caldă de roșii ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 5,73 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 177 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți la îndemână file de portocale, piper, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Portocaliu braconat cu sos de roșii și ierburi proaspete, Portocaliu Dur, și Orange Roughy Amandine.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mic; se amestecă cu un tel.
Se toarnă 1/2 din amestecul de oțet într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați pește. Sigilați punga și marinați la frigider 30 de minute, întorcând punga ocazional.
Combinați roșiile, ceapa verde și pătrunjelul într-un castron mare. Se amestecă amestecul de oțet rămas în amestecul de roșii. Pune deoparte.
Scoateți peștele din marinată; aruncați marinada.
Așezați peștele pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit. Folosind o lingură cu fante, amestecați uniform amestecul de roșii peste pește, rezervând amestecul de oțet. Se fierbe 10 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Așezați fileurile pe farfurii individuale de servire; lingură 1 lingură amestec de oțet rezervat peste fiecare file.