Roșii și brioșe cu ouă de slănină
Roșiile și brioșele cu ouă de slănină ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 181 calorii, 10g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Dacă aveți la îndemână slănină, piper măcinat, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Brioșe De Ou Pentru Micul Dejun, Brioșe de ouă de vară cu tăiței de dovlecel, și Bacon și ou Mac și brânză.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați 6 căni de brioșă cu spray de gătit.
Așezați slănina într-o tigaie mare și gătiți la foc mediu-mare, întorcându-se ocazional, până la jumătatea gătitului, aproximativ 5 minute. Ștergeți feliile de slănină cu prosoape de hârtie și tăiați-le în bucăți mici.
Amestecați slănina, ouăle, roșiile, ceapa verde și ardeiul negru împreună într-un bol.
Se toarnă amestecul în cupele de brioșă pregătite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când fiecare brioșă este setată la mijloc, 15 până la 20 de minute.