Roșii Verzi Fermentate

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați roșiile verzi fermentate. Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo servește 8 și costă 50 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 35 calorii. Un amestec de apă, sare de mare, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de bucătărie hrănit. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salsa Chile Verde Fermentată, Pizza cu roșii verzi și dovlecei modul meu de a avea roșii verzi prăjite, și fasole verde cu fasole neagră fermentată ~ aka fasole verde murdară.
Instrucțiuni
Încălziți 2 căni de apă într-o cratiță mică, apoi amestecați sarea până se dizolvă. Opriți focul și lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Așezați roșiile într-un borcan, apoi adăugați ardeii iute și usturoiul.
Se toarnă saramura răcită peste ele, adăugând apă suplimentară pentru a acoperi, dacă este necesar.
Puneți o greutate de fermentare a sticlei peste roșii și sigilați borcanul.
Lăsați roșiile să fermenteze cel puțin 14 zile și până la 6 săptămâni. Gustă roșiile periodic, iar când sunt suficient de Acre pe placul tău, transferă-le la frigider unde se vor păstra cel puțin 6 luni.