Roșii verzi cu condimente indiene

Roșii verzi cu condimente indiene
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați roșiile verzi cu condimente indiene. Această rețetă face 2 porții cu 140 de calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ardei iute, pudră de chili, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pui prăjit Indian marinat în condimente verzi, Supă de linte verde cu lapte de cocos și condimente indiene, și Fasole verde cu roșii înăbușite și condimente.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Pratsch Organic Gruner Veltliner (1 litru) cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Pratsch Organic Gruner Veltliner (1 Litru)
Pratsch Organic Gruner Veltliner (1 Litru)
100% Certificat Organic Gruner Veltliner. Acest vin este pe bază de plante, proaspăt și picant, cu note de piper alb, măr și citrice pe gust.
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate8
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista