Roșii umplute și coapte
Umplute și roșii coapte este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 116 calorii. 12 persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. Dacă aveți la îndemână roșii, usturoi, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 82%. Rețete similare sunt Roșii de proveniență (roșii coapte umplute cu brânză și pesmet), Roșii, Umplute Și Coapte, și Roșii Umplute La Cuptor.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Într-o cratiță mică la foc mare, aduceți apa la fierbere. Se amestecă orezul; acoperiți și îndepărtați de pe foc.
Lăsați să stea acoperit 5 minute sau până când apa este absorbită. Puf cu furculiță.
Feliați partea superioară a fiecărei roșii și scoateți pulpa, lăsând o coajă groasă de 1/4 inch. Rezervați 3 linguri de pulpă, tocate. Inversați roșiile pentru a se scurge.
Într-un castron mediu combinați orezul, pulpa de roșii, ardeiul verde, ceapa, pătrunjelul, sarea, usturoiul și uleiul de măsline; se amestecă bine. Lingura de umplere în coji de roșii.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 până la 25 de minute.