Roșii umplute cu salată de Tabbouleh

Roșii umplute cu salată de Tabbouleh
Tomatele umplute cu Salata Tabbouleh este un vegan farfurie. Această rețetă servește 4 și costă 3,04 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 232 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de apă, ulei de măsline, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării middl eastern. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Un picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, Fetan și mazăre umplute cu dovlecei, nuci și zahăr brun umplute cu mere Macintosh, Creveți marinați cu mentă cu Tabbouleh, roșii și Feta, și Salată De Pui Roșii Umplute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un castron, acoperiți bulgarul cu apă clocotită și amestecați. Acoperiți vasul puneți-l în frigider sau blat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
3
Lăsați bulgarul să stea 20 de minute pentru a se înmuia.
4
Adăugați suc de lămâie, pătrunjel, mentă, scallions, roșii de prune în bulgar și aruncați pentru a combina. Îmbrăcați salata cu 2 linguri de ulei de măsline extravirgin, sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Prune RoșiiPrune Roșii
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
5
Pentru a servi, tăiați roșiile în sferturi, dar nu lăsați cuțitul să treacă până la capăt prin roșii. Tăiați roșiile, dar lăsați pielea în tact pe fund. Deschideți Roșia pentru a semăna cu o floare deschisă. Condimentează roșiile cu sare și piper și îngrămădește o cantitate generoasă de salată de tabbouleh deasupra roșiei, permițând salatei să se varsă în jos și peste pene de roșii pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista