Roșii umplute cu salată de Tabbouleh

Roșii umplute cu salată de Tabbouleh
Roșiile umplute cu salată de Tabbouleh ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 232 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 3,04 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți roșii de vită, frunze de pătrunjel, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Un picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, Fetan și mazăre umplute cu dovlecei, nuci și zahăr brun umplute cu mere Macintosh, Creveți marinați cu mentă cu Tabbouleh, roșii și Feta, și Salată De Ton Roșii Umplute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, acoperiți bulgarul cu apă clocotită și amestecați. Acoperiți vasul puneți-l în frigider sau blat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați bulgarul să stea 20 de minute pentru a se înmuia.
3
Adăugați suc de lămâie, pătrunjel, mentă, scallions, roșii de prune în bulgar și aruncați pentru a combina. Îmbrăcați salata cu 2 linguri de ulei de măsline extravirgin, sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Prune RoșiiPrune Roșii
Ceapa VerdeCeapa Verde
PătrunjelPătrunjel
MentăMentă
4
Pentru a servi, tăiați roșiile în sferturi, dar nu lăsați cuțitul să treacă până la capăt prin roșii. Tăiați roșiile, dar lăsați pielea în tact pe fund. Deschideți Roșia pentru a semăna cu o floare deschisă. Condimentează roșiile cu sare și piper și îngrămădește o cantitate generoasă de salată de tabbouleh deasupra roșiei, permițând salatei să se varsă în jos și peste pene de roșii pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista