Roșii umplute cu orez
Roșiile umplute cu orez ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 363 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,37 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, frunze de pătrunjel, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Încercați Roșii umplute cu orez, Roșii Umplute Cu Orez, și Roșii umplute cu creveți și orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Gatiti orezul intr-o cratita medie cu apa sarata clocotita, amestecand periodic, pana cand tocmai a fiert, aproximativ 10 minute.
Scurgere. Clătiți orezul sub apă curgătoare rece. Puneți orezul deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Tăiați o felie groasă de 1/2 inci de pe partea superioară a fiecărei roșii; rezervați blaturile de roșii.
Tăiați și scoateți semințele, pulpa și sucul din fiecare roșie într-un castron mic. Rezervați 1/4 cană de suc de roșii și pulpă.
Ungeți fundul unui vas de copt de 8 x 8 inci cu 2 linguri de ulei de măsline.
Așezați roșiile scobite în vasul pregătit.
Aruncați orezul cu sucul de roșii rezervat și pulpa.
Adăugați usturoiul, busuiocul, pătrunjelul, parmezanul, restul de 2 linguri de ulei de măsline și sare și piper, după gust.
Puneți amestecul de orez în roșiile scobite, mărunțind ușor.
Presărați umplutura rămasă pe fundul tigaiei.
Stropiți întregul vas cu ulei de măsline.
Așezați feliile de roșii rezervate deasupra roșiilor.
Coaceți până când orezul este încălzit, aproximativ 20 de minute.
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.