Roșii sărate prăjite lent cu Filet de hamsie

Roșiile sărate prăjite lent cu Filet de hamsie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 56G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 479 calorii. Pentru $5.06 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți file de hamsie, orice ierburi care vă plac, pomodori al forno con le acciughe și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Încercați Roșii sărate prăjite lent cu Filet de hamsie, Filet prăjit lent de carne de vită și busuioc parmezan maioneză, și Umăr de porc prăjit lent cu sos de mere sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Este sezonul roșiilor, așa că păstrați-l simplu în timp ce gătiți. Nu este nevoie să faceți sosuri grele cu toate acele roșii superbe care izbucnesc cu aromă - încercați o rețetă simplă de 5 ingrediente cu roșii prăjite lent, ierburi, o mulțime de ulei de măsline și acoperite cu un filet de hamsie! Această rețetă este direct de pe litoralul Le Marche, unde am devorat pentru prima dată acest delicios antipasto în Numana.Într-o zi fierbinte de vară, ținem cuptorul de bucătărie oprit și le facem în cuptorul nostru cu lemne în aer liber!Roșii prăjite cu hamsii
Pomodori al forno con le acciugheservește 44 de roșii rotunde (cultivăm și folosim grappolo pentru acest fel de mâncare)mână mică de orice ierburi proaspete care vă plac, tocate - folosim oregano, dar puteți folosi și busuioc, cimbru etc.sare și piperulei de măsline extravirgin de bună calitate8 file de hamsii de înaltă calitate, (folosim hamsii din Sardegna ambalate în sare)Preîncălziți cuptorul la 150 C sau 280 F
Tăiați partea de sus a 3-A de pe roșii și aruncați partea de sus.
Așezați roșiile pe o tavă de copt, tapetată cu hârtie pergament.
Presărați generos cu sare, piper și ierburi.
Stropiți cu o cantitate generoasă de ulei de măsline.
Se introduce la cuptor pentru 4-6 ore, în funcție de mărimea roșiilor. Din când în când, pe măsură ce treceți prin bucătărie, ungeți roșiile în sucuri și ulei de măsline în tigaie.Odată ce roșiile se înghesuie puțin și încep să pară uscate la soare, sunt gata. Ar trebui să-și păstreze forma și să nu devină ciuperci.
Scoateți din cuptor, acoperiți fiecare roșie cu un filet întreg de hamsii.
Serviți la temperatura caldă sau a camerei cu ulei de măsline din tigaia stropită deasupra.