Roșii prăjite cu usturoi

Roșii prăjite cu usturoi
Roșiile prăjite cu usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 62 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână sare și piper, roșii de struguri, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 99 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Roșii Prăjite Și Usturoi, Paste cu usturoi prăjit și roșii, și Paste cu roșii prăjite și usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 450 grade F (230 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați o bucată de folie de aluminiu peste o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Așezați roșiile și usturoiul într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
4
Stropiți cu ulei de măsline și aruncați până când este acoperit uniform. Condimentează după gust cu sare și piper, apoi întinde uniform pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți roșiile de struguri în cuptorul preîncălzit până când pielea apare și începe să se rumenească, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate De StruguriTomate De Struguri
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista