Roșii de vară-porumb Salsa Cruda (sos crud) pentru Paste

Roșii de vară-porumb Salsa Cruda (sos crud) pentru Paste
Reteta de tomate de vară-porumb Salsa Cruda (sos crud) pentru Pastan este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 163 calorii. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Mergeți la magazin și ridicați roșii, ardei jalapeno, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca un sos destul de ieftin pentru Al Patrulea Iulie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Paste mediteraneene de vară cu Salsa Cruda, Salsa cruda de roșii Sungold cu Orzo, și Salată De Roșii De Vară Cu Salsa De Porumb pentru rețete similare.
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții5
Scor De Sănătate9
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista