Roșii de prune și anghinare cu Penne
Roșii de prune și anghinare cu Penne este un vegan garnitură. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 218 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, usturoi, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată mediteraneană cu anghinare, Penne și roșii uscate la soare, Penne Cu Anghinare Și Feta, și Penne cu pui și anghinare.
Instrucțiuni
Scurgeți anghinarea, rezervând uleiul și înjumătățiți-le pe lungime.
Așezați 3 linguri de marinată cu ulei de anghinare într-o oală grea.
Adăugați ceapa și amestecați la foc mic timp de 10 minute, adăugând usturoiul în ultimele 2 minute. Se amestecă roșiile, pasta de roșii, busuiocul, oregano și fulgii de ardei roșu. Condimentează cu sare și piper negru proaspăt măcinat. Se fierbe, neacoperit, timp de 45 de minute.
Adăugați inimile de anghinare rezervate cu marinada de ulei rămasă și amestecați în timp ce fierbeți timp de 20 de minute. Se amestecă pătrunjelul și se reglează condimentele.
Se servește în boluri puțin adânci peste penne gătită.
Per porție: 350 calorii, 66g carbohidrați, 10g proteine, 5G grăsimi, 5 mg colesterol