Roșii de moștenire proaspete cu ierburi și Crostini cu brânză de capră
Reteta proaspete Herbed Heirloom roșii și brânză de capră Crostini este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 4 și costă 46 de cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 30 de calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, suc de lămâie, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce este destul de rău. Încercați Roșii de moștenire cu piersici proaspete, brânză de capră și nuci pecan, Salată de căpșuni cu brânză de capră cu ierburi Crostini, și Galette de roșii de porumb caramelizat și moștenire cu brânză de capră cu usturoi prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați primele 5 ingrediente într-un blender; procesați până se omogenizează.
Așezați felii de baghetă într-un singur strat pe o foaie de copt.
Coaceți la 350 timp de 7 minute sau până când sunt crocante.
Întindeți 1/2 linguriță de brânză peste fiecare felie.
Împărțiți roșiile uniform între 4 farfurii de salată.
Stropiți fiecare porție cu 1 lingură de ulei de ierburi.
Presărați fiecare cu 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Garnisiți fiecare cu 2 crostini.