Roșii de boia cu ouă Pocate (Shakshouka)

Roșiile de boia cu ouă Pocate (Shakshouka) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 304 calorii, 17g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru $3.06 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână piper, pastă de roșii, boia maghiară și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Shakshouka (ouă Pocate în sos picant de roșii), Improv: ouă Pocate cu iaurt și unt de boia afumată, și Ouă coapte cu cârnați Merguez, roșii și boia fumurie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți coriandru, chimen, boia și 1/2 linguriță. sare într-un mortar și lira până la zdrobit; sau sigilați într-o pungă de plastic și zdrobiți cu un sucitor.
Adăugați usturoiul și lira într-o pastă. Pune deoparte.
Într-un 10-in. tigaie la foc mediu, gatiti chile in 1 lingura. ulei, amestecând des, până se rumenesc bine, 10 până la 12 minute.
Adăugați amestecul de condimente și pasta de roșii și gătiți, amestecând, până când este parfumat, aproximativ 1 minut. Se amestecă 3/4 cană de apă, apoi roșiile. Gatiti, rotind rosiile ocazional, pana se inmoaie, 10-20 de minute; adăugați mai multă apă, 1/4 cană la un moment dat, dacă amestecul începe să se usuce (ar trebui să vedeți sucuri în jurul roșiilor).
Cu o lingură de lemn, Faceți 4 depresiuni în amestecul de roșii și spargeți câte un ou în fiecare. Se condimentează cu sare și piper. Acoperiți și gătiți până când ouăle sunt setate, dar gălbenușurile sunt încă curgătoare, aproximativ 5 minute.
Dacă doriți, stropiți shakshouka cu 1 lingură. ulei, apoi scoateți pe farfurii și serviți cu pâine crustă.