Roșii coapte cu firimituri
Roșiile coapte cu firimituri durează aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 40 de cenți per porție, primești o garnitură care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine, 7 g de grăsimi și un total de 103 de calorii. Vă este adus de Taste of Home. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Dacă aveți la îndemână busuioc, sare, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 17%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au plăcut și Peștele la cuptor cu crumb-Topped Baked for Two, Crumb-Topped Baked Fish și Crumb-Topped Haddock.
Instrucțiuni
Tăiați roșia în jumătate pe lățime.
Puneți cu partea tăiată în sus într-o tavă de copt puțin adâncă.
Se presară cu sare și piper.
Combinați firimiturile de biscuiți, untul și busuiocul; se presara peste rosii.
Coaceți, descoperit, la 375° timp de 10-12 minute sau până când firimiturile devin maro auriu.