Roșii coapte cu firimituri

Roșii coapte cu firimituri
Roșiile coapte cu firimituri durează aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 40 de cenți per porție, primești o garnitură care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine, 7 g de grăsimi și un total de 103 de calorii. Vă este adus de Taste of Home. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Dacă aveți la îndemână busuioc, sare, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 17%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au plăcut și Peștele la cuptor cu crumb-Topped Baked for Two, Crumb-Topped Baked Fish și Crumb-Topped Haddock.

Instrucțiuni

1
Tăiați roșia în jumătate pe lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Lingurita Busuioc Proaspat Tocat Sau Busuioc Uscat1/4 Lingurita Busuioc Proaspat Tocat Sau Busuioc Uscat
2
Puneți cu partea tăiată în sus într-o tavă de copt puțin adâncă.
Echipamente pe care le vei folosi
Liniuță BusuiocLiniuță Busuioc
3
Se presară cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Lingurita Busuioc Proaspat Tocat Sau Busuioc Uscat1/4 Lingurita Busuioc Proaspat Tocat Sau Busuioc Uscat
4
Combinați firimiturile de biscuiți, untul și busuiocul; se presara peste rosii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Nuci Pecan TocateTopping Bătut și Nuci Pecan Tocate
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
5
Coaceți, descoperit, la 375° timp de 10-12 minute sau până când firimiturile devin maro auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista