Grouper cu sos de cremă de lămâie-busuioc

Grouper cu sos de cremă de lămâie-busuioc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Grouper cu sos de cremă de lămâie-busuioc. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 4 și costă $2.11 pe portie. O porție conține 340 calorii, 34G de proteine, și 19g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de grup, vin, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cotlet de porc cu sos de cremă de busuioc de lămâie, Coji umplute cu Ricotta cu lămâie-busuioc într-un sos de cremă de șampanie, și Grouper Cu Roșii Și Busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Setați controlul cuptorului la fiert. Pulverizați foaia de prăjituri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Așezați fileurile de pește pe foaia de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Presărați ambele părți ale fileurilor uniform cu sare și 1 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SareSare
4
Se fierbe aproximativ 10 până la 15 minute până când peștele se fulgi ușor cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
5
Între timp, într-o tigaie mare, topiți untul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați usturoiul și restul de 1/2 linguriță de piper. Gatiti si amestecati pana cand usturoiul este parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
PiperPiper
7
Adăugați vin; se încălzește la fierbere la foc mediu-mic. Se fierbe până când sosul se reduce la jumătate. Se amestecă frisca și busuiocul. Se fierbe la foc mic până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
BusuiocBusuioc
SosSos
VinVin
8
Pentru a servi, așezați grupul fript pe farfurii individuale. Se acoperă cu sos de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
GrouperGrouper

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Scarpetta Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Scarpetta Pinot Grigio
Scarpetta Pinot Grigio
Culoare paie deschisă, cu doar un indiciu de somon. Arome atât de fructe de piatră, cât și de pepene galben. Arătând capacitatea lui Pinot Grigio de a fi ușor pe picioare, dar complex. Pepene galben și fructe de piatră cu minerale și corp mediu. Pinot Grigio are o gamă atât de mare. Minunat de unul singur ca aperitivo, cu pește ușor la grătar precum sashimi, pesce crudo sau ceviche.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Revista