Roșcate prăjite cu ciuperci sălbatice, praz și brânză de capră

Roșcate prăjite cu ciuperci sălbatice, praz și brânză de capră
Russetele prăjite cu ciuperci sălbatice, praz și brânză de capră ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 295 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați brânză de capră, praz, smântână și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Clătite coapte cu sparanghel, praz, ciuperci și brânză de capră, Triunghiuri Polenta cu brânză de capră și ciuperci sălbatice, și Clatite de orez salbatic cu ciuperci si branza de capra pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Pătrundeți cartofii cu o furculiță și coaceți la 375 timp de 1 oră sau până se înmoaie. Se răcește ușor cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați prazul; gatiti 5 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
5
Adăugați ciuperci; gatiti 5 minute sau pana cand se inmoaie, amestecand ocazional. Se amestecă smântână, bulion, brânză, sare și piper. Reduceți căldura și gătiți 2 minute, amestecând constant (nu fierbeți). Se amestecă tarhonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Împărțiți cartofii pe lungime, tăind, dar nu prin cealaltă parte. Lingură 3/4 cană amestec de ciuperci în fiecare cartof.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista