Rozmarin și Kalamata Focaccia

Reteta rozmarin si Kalamata Focaccian este gata în aproximativ 33 de minute și este cu siguranță un remarcabil lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 120 calorii. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ulei de măsline, aluat de pâine, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Kalamatan Focaccia de măsline și rozmarin, Focaccia din semințe de fenicul cu măsline Kalamatan, și Cum se face Focaccia Pâine și rozmarin usturoi Focaccia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți o tigaie cu jeleu cu spray de gătit și presărați cu făină de porumb.
Rotiți aluatul într-un dreptunghi de 15 x 10 inci.
Așezați pe tava pregătită, apăsând pe margini cu degetele.
Stropiți uleiul de măsline peste aluat, răspândind uniform cu degetele; se presară cu măsline și următoarele 4 ingrediente. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (8
Preîncălziți cuptorul la 40
Descoperă aluatul. Faceți indentări în partea superioară a aluatului folosind mânerul unei linguri de lemn sau vârful degetelor.
Coaceți la 400 timp de 13 până la 14 minute sau până se rumenesc și cruste.
Tăiați în pătrate și serviți imediat.