Rozmarin și Kalamata Focaccia

Rozmarin și Kalamata Focaccia
Reteta rozmarin si Kalamata Focaccian este gata în aproximativ 33 de minute și este cu siguranță un remarcabil lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 120 calorii. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ulei de măsline, aluat de pâine, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Kalamatan Focaccia de măsline și rozmarin, Focaccia din semințe de fenicul cu măsline Kalamatan, și Cum se face Focaccia Pâine și rozmarin usturoi Focaccia pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înveliți o tigaie cu jeleu cu spray de gătit și presărați cu făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Rotiți aluatul într-un dreptunghi de 15 x 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Așezați pe tava pregătită, apăsând pe margini cu degetele.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Stropiți uleiul de măsline peste aluat, răspândind uniform cu degetele; se presară cu măsline și următoarele 4 ingrediente. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (8
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
5
timp de 40 de minute.
6
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Descoperă aluatul. Faceți indentări în partea superioară a aluatului folosind mânerul unei linguri de lemn sau vârful degetelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
8
Coaceți la 400 timp de 13 până la 14 minute sau până se rumenesc și cruste.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Tăiați în pătrate și serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În33 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista