Rozmarin Toscan-Pui Întregi Afumați

Puii întregi afumați de rozmarin toscan necesită aproximativ 6 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru $3.92 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1216 calorii, 87G de proteine, și 83g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 31 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de rozmarin, miere r, cuburi de gheață și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 56%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pui Afumați Cu Lămâie-Chipotle, Somon toscan cu rozmarin Orzo, și Somon Toscan Cu Rozmarin Orzo.
Instrucțiuni
Echipament Special: așchii de lemn de Pecan și 8 crenguțe rozmarin proaspăt, înmuiat în apă timp de 2 ore
Pentru saramură, aduceți 6 căni de apă la fiert într-o cratiță mare.
Adăugați bulionul, sarea, mierea, zahărul, boabele de piper, rozmarinul și usturoiul, amestecând pentru a dizolva sarea.
Se ia de pe foc și se adaugă cuburile de gheață pentru a se răci rapid la temperatura camerei.
Așezați puiul în găleată, cu pieptul în jos, acoperiți și dați-l la frigider timp de 2 până la 4 ore.
Scoateți puiul din saramură și clătiți bine cu apă rece. Se usucă, se așează pe un suport de copt și se dă la frigider timp de cel puțin 1 oră și până la 4 ore. Acest lucru va permite pielii să se usuce, ceea ce va produce o piele mai clară în timpul gătitului.
Preîncălziți fumătorul la 275 grade F și până la 325 grade F dacă fumătorul dvs. o poate face.
Adăugați așchii de lemn înmuiați și crenguțele de rozmarin.
Ungeți întregul pui cu ulei de canola și presărați piper.
Puneți puiul în fumător și așezați o tigaie de picurare dedesubt. Fumați până când temperatura sânului atinge 160 de grade F și coapsa atinge 170 de grade F, în funcție de mărimea puiului, 1 1/2 până la 3 ore.