Rozmarin Toscan-Pui Întregi Afumați

Rozmarin Toscan-Pui Întregi Afumați
Puii întregi afumați de rozmarin toscan necesită aproximativ 6 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru $3.92 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1216 calorii, 87G de proteine, și 83g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 31 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de rozmarin, miere r, cuburi de gheață și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 56%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pui Afumați Cu Lămâie-Chipotle, Somon toscan cu rozmarin Orzo, și Somon Toscan Cu Rozmarin Orzo.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: așchii de lemn de Pecan și 8 crenguțe rozmarin proaspăt, înmuiat în apă timp de 2 ore
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin ProaspătRozmarin Proaspăt
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
2
Pentru saramură, aduceți 6 căni de apă la fiert într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Adăugați bulionul, sarea, mierea, zahărul, boabele de piper, rozmarinul și usturoiul, amestecând pentru a dizolva sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Se ia de pe foc și se adaugă cuburile de gheață pentru a se răci rapid la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gummy Salvatori De ViațăGummy Salvatori De Viață
5
Așezați puiul în găleată, cu pieptul în jos, acoperiți și dați-l la frigider timp de 2 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Scoateți puiul din saramură și clătiți bine cu apă rece. Se usucă, se așează pe un suport de copt și se dă la frigider timp de cel puțin 1 oră și până la 4 ore. Acest lucru va permite pielii să se usuce, ceea ce va produce o piele mai clară în timpul gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
7
Preîncălziți fumătorul la 275 grade F și până la 325 grade F dacă fumătorul dvs. o poate face.
8
Adăugați așchii de lemn înmuiați și crenguțele de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
9
Ungeți întregul pui cu ulei de canola și presărați piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
10
Puneți puiul în fumător și așezați o tigaie de picurare dedesubt. Fumați până când temperatura sânului atinge 160 de grade F și coapsa atinge 170 de grade F, în funcție de mărimea puiului, 1 1/2 până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista