Rozmarin Sfeclă Phyllo Mușcături
Rozmarin Beet Phyllo Bites necesită aproximativ 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 72 și costă 2,1 USD per porție. O porție conține 1355 de calorii, 27 g de proteine și 81 g de grăsimi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și luați rucola, brânză feta, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 25%. Acest scor nu este atât de grozav. Mini cupe de sfeclă, brânză de capră și fistic Phyllo, pizza Margherita și ciuperci, brânză de capră, sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Uscați sfecla cu prosoape de hârtie; puneți într-un castron mic.
Se adauga uleiul de masline, rozmarinul si coaja de portocala; arunca pentru a combina.
Împărțiți rucola între coji de tartă; deasupra cu amestec de sfeclă.
Se presară cu brânză feta.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Barefoot Bubbly Extra Dry cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.