Rozmarin-Pui Prăjit Și Cartofi
Dacă 28 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., puiul și cartofii prăjiți cu rozmarin ar putea fi un spectaculos fără gluten rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 91 calorii. Această rețetă servește 45. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de slănină Oscar mayer, piper, 6 linguri. pansamentul italian Kraft zesty și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pui și cartofi prăjiți cu rozmarin, Rozmarin-Pui Prăjit Și Cartofi, și Pui de rozmarin prăjit cu cartofi.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Se amestecă crema de brânză, 1 linguriță. rozmarin și 1/2 linguriță. pepper. Începând de la gâtul puiului, folosiți mânerul lingurii de lemn sau degetele pentru a separa cu atenție pielea de carnea pieptului, coapselor și picioarelor de pui, având grijă să nu rupeți pielea. Puneți amestecul de brânză cremă sub piele; folosiți degetele pentru a împinge și răspândi o parte din amestec pe coapse și picioare.
Puneți puiul în tigaie superficială.
Periați cu 2 linguri. dressing.
Aruncați cartofii cu pansamentul rămas, rozmarinul și piperul într-o tigaie separată.
Coaceți puiul și cartofii 1-1/4 ore sau până când puiul este gata (165F), amestecând cartofii la fiecare 30 min.
Transferați puiul într-un vas mare de servire, rezervând sucuri în tigaie.
Lăsați puiul să stea 10 min. Între timp, adăugați slănină și ceapă la cartofi; se amestecă ușor. Lingură în jurul pui în farfurie. Grăsime degresată din sucurile de pui rezervate în tigaie; aruncați. Puneți sucuri peste pui și cartofi.