Dacă 28 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., puiul și cartofii prăjiți cu rozmarin ar putea fi un spectaculos fără gluten rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 91 calorii. Această rețetă servește 45. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de slănină Oscar mayer, piper, 6 linguri. pansamentul italian Kraft zesty și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pui și cartofi prăjiți cu rozmarin, Rozmarin-Pui Prăjit Și Cartofi, și Pui de rozmarin prăjit cu cartofi.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se amestecă crema de brânză, 1 linguriță. rozmarin și 1/2 linguriță. pepper. Începând de la gâtul puiului, folosiți mânerul lingurii de lemn sau degetele pentru a separa cu atenție pielea de carnea pieptului, coapselor și picioarelor de pui, având grijă să nu rupeți pielea. Puneți amestecul de brânză cremă sub piele; folosiți degetele pentru a împinge și răspândi o parte din amestec pe coapse și picioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
3
Puneți puiul în tigaie superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Periați cu 2 linguri. dressing.
5
Aruncați cartofii cu pansamentul rămas, rozmarinul și piperul într-o tigaie separată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Coaceți puiul și cartofii 1-1/4 ore sau până când puiul este gata (165F), amestecând cartofii la fiecare 30 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Transferați puiul într-un vas mare de servire, rezervând sucuri în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Lăsați puiul să stea 10 min. Între timp, adăugați slănină și ceapă la cartofi; se amestecă ușor. Lingură în jurul pui în farfurie. Grăsime degresată din sucurile de pui rezervate în tigaie; aruncați. Puneți sucuri peste pui și cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită