Rozmarin Cimbru Muștar
Muștarul de cimbru de rozmarin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 26 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 10. Un amestec de oțet de mere, sare, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cartofi Rozmarin-Cimbru, Nuci de rozmarin și cimbru, și Cocktail De Lămâie Cu Rozmarin Și Cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună semințele de muștar, 2 lingurițe. cimbru, rozmarinul, 1/3 cană de apă și oțetul într-un castron până când semințele sunt scufundate.
Lăsați să stea la temperatura camerei, acoperită, 2 până la 3 zile.
Puneți amestecul de muștar într-un blender împreună cu zahărul brun și sarea și amestecați până când amestecul este gros, dar totuși cu textură grosieră. Se amestecă restul de 1 linguriță. cimbru.
Faceți înainte: 2 săptămâni, acoperite și răcite.
Imaginația ta este limita atunci când vine vorba de a face muștar aromat. Tot ce aveți nevoie sunt semințe de muștar sau pudră uscată de muștar, iar apoi condimentele depind de dvs.
Semințe de muștar sau pudră de muștar?
Semințe de muștar: utilizați atunci când doriți o textură integrală, crocantă. Cele trei tipuri sunt galben, alias alb (Sinapis alba), cel mai blând și utilizat în principal în muștarul în stil American și pentru decapare; maro (Brassica juncea), zestier și utilizat în muștarul în stil European (cum ar fi Dijon), pentru decapare și în gătitul Indian; și negru (B. nigra), folosit și în mâncarea indiană; sunt interschimbabile cu maro. Semințele trebuie să se înmoaie în lichid timp de 1 până la 2 zile înainte de a face muștar cu ei.
Pudră de muștar: pentru muștar neted și mătăsos. Nu este altceva decât semințe de muștar măcinate, iar cea mai comună marcă este Colman ' s, un amestec de semințe albe și maro.
Se amestecă pulberea cu lichid (cum ar fi apa sau berea) și se lasă să stea peste noapte pentru a se hidrata complet și a dezvolta aroma. Totuși, nu-l lăsați să stea mai mult, altfel va avea un gust dur.