Rozmarin-Brânză Spritz Cookie-Uri
Această rețetă servește 48. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 69 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Un amestec de brânză pecorino, coajă de lămâie, frunze de rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cherry Vanilie Cremă De Brânză Spritz Cookie-Uri, Pumpkin Spice Spritz cookie | uri / cookie-uri pentru cancerul copiilor, și Cookie-Uri De Gheață Cu Brânză Albastră De Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament special: Cookie Press
Aduceți toate ingredientele la temperatura camerei.
Bateți untul și coaja de lămâie cu un mixer electric la viteză medie până la neted, aproximativ 30 de secunde. Bateți încet în gălbenușul de ou și smântână.
Bateți făina, pecorino, 1/4 cană de parmezan, zahăr, rozmarin, sare și nucșoară împreună într-un bol. Adăugați treptat amestecul de făină în amestecul de unt în timp ce amestecați încet. Răsturnați părțile laterale ale bolului, apoi bateți la viteză medie pentru a face un aluat ușor lipicios.
Umpleți presa cookie cu aluatul. Asamblați presa cu forma dorită a discului (consultați nota bucătarului) și apăsați cookie-urile pe foi de copt ung. Lăsați aproximativ un centimetru între cookie-uri.
Presărați cu restul de 1/4 cană parmezan și refrigerați prăjiturile timp de 20 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Coaceți prăjiturile, rotiți tigaia la jumătate, până când sunt aurii, brânza se rumenesc puțin, iar prăjiturile miros de nucă, aproximativ 20 până la 25 de minute. Răciți scurt fursecurile de pe foile de copt, apoi transferați-le în rafturi pentru a se răci.
Serviți sau depozitați într-un recipient bine închis timp de până la 1 lună.