Rozeta De Nucă De Cocos
Rozeta de nucă de cocos ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care o căutați. Această rețetă servește 72. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 101 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime per portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, extract de vanilan, nucă de cocos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este improvizabil. Rețete similare includ Produse De Patiserie Cu Rozetă Cu Puf De Cremă, Tort de nucă de cocos prăjit Throwdown cu umplutură de nucă de cocos și unt de nucă de cocos, și Nucă De Cocos Dreams: Nucă De Cocos Acoperite De Nucă De Cocos Cookie Bites.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor sau tapetați foile de copt cu hârtie pergament.
Cream untul cu zaharul pana cand este usor si pufos. Bateți în ouă, vanilie și extracte de migdale.
Adăugați amidonul de porumb, făina și nuca de cocos rasă fin.
Se amestecă până se amestecă și se omogenizează.
Face bile mici aproximativ 1inch în diametru, apoi rola pe bord presarata cu faina într-o bandă lungă de 7 inch. Răsuciți într-o cifră opt.
Așezați fursecurile pe foile de copt pregătite.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 20 de minute.
Scoateți din foile de cookie și lăsați să se răcească. Poate fi stropit cu ciocolată topită, dacă se dorește.