Royal Raspberry Bars este un vegetarian rețetă cu 24 de porții. O porție conține 142 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de făină, cremă de tartru, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Royal Raspberry Bars, Tort Regal Cu Zmeură, și Cheesecake Cu Zmeură Regală.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, amestecați ovăz, făină, nucă de cocos, 1/4 cană zahăr și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Suc De Lămâie, Opțional
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați untul topit și amestecați până se omogenizează bine. Apăsați nivelul aluatului în partea de jos a unei tigaie de copt de 9 x 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Coaceți crusta într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 325 până când marginile încep să se rumenească, 15 până la 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
4
Se lasă să se răcească aproximativ 5 minute, apoi se întinde uniform gemul peste crusta caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Gem
5
Într-un castron mare, cu un mixer la viteză mare, bateți albușurile de ou și crema de tartru până când sunt groase și spumoase. Adăugați treptat 2/3 cană de zahăr și continuați să bateți până când amestecul deține vârfuri moi și strălucitoare. Cu o spatulă, întindeți bezea uniform peste gem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Suc De Lămâie, Opțional
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Coaceți până când bezea se rumeneste ușor, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
7
Se lasă să se răcească 5 minute, apoi se taie în 24 de bare.
8
Lăsați să se răcească complet, apoi folosiți o spatulă largă pentru a îndepărta barele din tigaie.