Rotini și brânză italiană
Rețeta italiană Rotini și brânză ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 55 minute. Pentru $1.15 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție conține 361 calorii, 17g de proteine, și 20g de grăsime. 10 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de lapte, pesmet de stil, Frunze de busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma roșiile, puteți urma acest fel principal cu Bile De Popcorn Cu Bujor Roz ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Paste Rotini Italiene Tricolore, Rotini cremoși cu cârnați italieni și struguri prăjiți, și Cârnați și ardei italieni cu aragaz lent cu Rotini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 buc. Ungeți caserola de 2 litri. Gatiti si scurgeti pastele conform indicatiilor de pe pachet.
Într-un castron mediu, amestecați laptele în sosul Alfredo; se amestecă 2 linguri busuioc, brânza și 1 cană de roșii.
Se toarnă amestecul în caserolă.
Se presară cu roșiile rămase.
Coaceți neacoperit 30 până la 35 de minute sau până când este fierbinte și cu bule. Într-un castron mic, amestecați firimiturile de pâine și 1 lingură de busuioc; se presară deasupra.