Rosemary Ice Cream-matematica și știința
Rosemary Ice Cream-matematica și știința ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 1163 calorii, 12g de proteine, și 75g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 328 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, sare kosher, rozmarin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de SippitySup. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, ceea ce e bine. Încercați Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, Brioșe cu banane și matematică cu copii, și Înghețată De Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați raftul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți la 350 de grade F.
Combinați nucile de pin, zahărul brun, mierea, untul și 1/8 linguriță de sare într-un castron mic. Se amestecă pentru a combina.
Întindeți nucile într-un singur strat pe o foaie de copt tapetată cu pergament.
Coaceți timp de 8 minute. Mutați piulițele cu o furculiță pentru a le împiedica să se aglomereze.
Coaceți încă 2 minute, mutați din nou nucile, apoi gătiți încă 2 sau 3 minute. Nucile vor arăta bulbucate.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească. Mutați-le de mai multe ori în timpul procesului de răcire pentru a le împiedica să se lipească unul de celălalt cât mai mult posibil. Odată gătit, rupeți orice aglomerări mari cu degetele. Puneți deoparte cu cât mai puține nuci care se ating.Faceți înghețata: umpleți jumătate un castron mare cu gheață și apă; pus deoparte.
Se amestecă 2 uncii de lapte cu amidonul de porumb într-un castron mic. Se amestecă până se încorporează complet și lin; pus deoparte. Într-un castron mediu separat, bateți crema de brânză, rozmarinul tocat și sarea de linguriță rămasă până când sunt bine încorporate; pus deoparte.
Combinați laptele rămas, smântâna, zahărul granulat și siropul de porumb într-o cratiță de 4 litri, aduceți la fierbere la foc mediu.
Se ia de pe foc și se amestecă treptat în amestecul de amidon de porumb. Reveniți la căldură și lăsați-l să revină la fierbere, amestecând tot timpul.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească aproximativ 2 minute, apoi se amestecă treptat amestecul de lapte fierbinte în vasul mediu cu amestecul de cremă de brânză. Continuați să bateți până când este foarte neted. Lăsați-l să se răcească aproximativ 5 minute.
Se toarnă amestecul într-o pungă de congelator Ziplock de 1 galon. Sigilați punga și scufundați-o în vasul cu apă cu gheață.
Se toarnă amestecul răcit printr-o sită cu ochiuri fine direct în vasul aparatului de înghețată. Acest lucru nu numai că îndepărtează rozmarinul tocat, dar îmbunătățește textura înghețatei. Urmați direcția de fabricație pe mașină până când înghețata este netedă, groasă și cremoasă. Ar trebui să tragă din lateral doar puțin în timp ce se agită.Împachetați înghețata într-un recipient de depozitare de 1 litru, împăturind pralinele de nuci de pin intermitent pe măsură ce mergeți. Sigilați cu un capac etanș. Congelați înghețata până când este foarte fermă, cel puțin 4 ore.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...