Romaine cu nuci pecan prăjite și căpșuni murate

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Romaine cu nuci pecan prăjite și căpșuni murate. O porție conține 142 calorii, 1g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de muștar dijon, piper, căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Inimi De Romaine Cu Roquefort Și Nuci Pecan Prăjite, Inimi de Romaine cu Roquefort și nuci pecan prăjite, și Romaine cu mere, nuci pecan și brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 2 ingrediente și 1 1/2 căni de apă într-un castron mare; bateți în miere până când sarea este dizolvată și mierea este amestecată.
Adăugați căpșuni; acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Se toarnă amestecul de căpșuni printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-un castron mediu; rezervați 2 linguri. lichid.
Transferați căpșunile într-un castron. Condimentează cu sare kosher și piper proaspăt măcinat după gust.
Bateți împreună 1 lingură. oțet, muștar Dijon și 2 linguri rezervate. lichid de căpșuni într-un castron.
Adăugați ulei într-un flux lent și constant, amestecând constant până se omogenizează.
Tăiați inimile de salată în jumătate transversal, păstrând 6 inci din fiecare și rezervând capetele pentru o altă utilizare.
Așezați blaturile de salată pe un platou de servire. Se acoperă cu căpșuni, nuci pecan și, dacă se dorește, brânză; stropiți cu amestec de oțet.
* 1 (4-oz.) Jurnalul de brânză de capră, sfărâmat, poate fi înlocuit.