Rom Fierbinte Cu Unt

Rom Fierbinte Cu Unt
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați romul fierbinte cu unt. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 24 și costă 38 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 189 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Dacă aveți cuișoare măcinate, unt, zahăr pudră și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek, Salată Fierbinte De Pui, și Cel Mai Bun Sos De Fudge Fierbinte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți untul și zahărul brun într-un castron mediu cu mixerul electric la viteză medie aproximativ 5 minute sau până când sunt ușoare și pufoase. Bateți în frișcă și zahăr pudră alternativ la viteză mică până se omogenizează. Se amestecă cuișoare, scorțișoară și nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
FrișcăFrișcă
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
NucșoarăNucșoară
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Utilizați imediat sau lingura în recipientul congelator de 1 litru. Acoperiți, etichetați și înghețați până la 3 luni.
3
Pentru fiecare porție, puneți romul și 2 linguri de aluat de rom fierbinte cu unt în cană. Se amestecă în apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ROMROM
ApăApă
4
Se presară cu nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NucșoarăNucșoară
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista