Rollmops

Rollmops
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați Rollmops. Această rețetă face 16 porții cu 100 de calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână file de păstrăv, oțet de cidru, cornichon și/sau ceapă murată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 11 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 50 de minute. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Rollmops, Daneză Rollmops, și Rollmops germană (rollmopse).

Instrucțiuni

1
Așezați sarea și apa într-un recipient de 4 litri și amestecați până când sarea s-a dizolvat, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Adăugați filetele de păstrăv, asigurându-vă că sunt scufundate. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PăstrăvFile De Păstrăv
3
Combinați apă, oțet, zahăr, cuișoare, ienibahar, boabe de piper, frunze de dafin și fulgi de ardei roșu într-o cratiță de 2 litri setată la foc mediu. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand lichidul ajunge la fierbere, aproximativ 5 minute. Se răcește la temperatura camerei și apoi se dă la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Scoateți păstrăvul din saramură și clătiți bine sub apă curentă rece timp de 1 minut. Scufundați filetele în apă rece curată și dați-le la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
PăstrăvPăstrăv
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
5
Scurgeți și clătiți filetele. Se usucă.
6
Așezați filetele într-un singur strat, cu pielea în jos și periați fiecare cu muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
7
Așezați un cornichon sau o ceapă murată pe File.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă MuratăCeapă Murată
8
Rulați fiecare filet și fixați-l cu 1 sau 2 scobitori. Straturi alternative de rollmops și ceapă julienned într-un borcan de sticlă sau oală ceramică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
9
Se toarnă amestecul de decapare răcit, se acoperă și se dă la frigider timp de cel puțin 5 ore și până la 2 zile.
10
Se scurge și se servește răcit cu pâine crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
DificultateExpert
Gata În12 hrs, 50 m.
Porții16
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista