Rolling Stones Brown Sugar Cupcake cu umplutură de cremă de nucă de cocos, glazură de rom condimentată și zahăr brun crăpat fragil
Rolling Stones Brown Sugar Cupcake cu umplutură de cremă de nucă de cocos, glazură de rom condimentată și zahăr brun crăpat fragil este un vegan desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 46G de grăsime, și un total de 870 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de margarină vegană non-hidrogenată, zahăr, x zahăr pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prăjituri cu zahăr brun cu glazură de brânză cremă de zahăr brun, Zahăr brun și ananas suc de fructe ghindă prăjită cu unt brun condimentat, și Cupcake Cu Zahăr Brun Pavlovas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: o scară electrică de bucătărie
Echipamente pe care le vei folosi
Scară De Bucătărie
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați o tigaie standard pentru cupcake cu 12 garnituri standard pentru cupcake. Cerneti faina, bicarbonatul de sodiu si sarea intr-un bol mediu. Puneți vasul deoparte. În castronul unui mixer electric, cremă zahărul brun și margarina cu atașamentul de măturică, aproximativ 5 minute. Răsturnați părțile laterale și partea inferioară a bolului. Într-un castron mic sau ceașcă, combinați 1/4 cană plus 2 linguri de apă și înlocuitorul de ou și amestecați pentru a dizolva înlocuitorul de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înlocuitor De Ouă
Mazăre Cu Cocă Violet
Umăr
¼ Cană Grămadă De Făină
Tăiate în Felii
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
Un Praf Mare De Sare Fină
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
3
Adăugați înlocuitorul de ou în zahăr și amestecați până se combină. Într-un castron mic, combinați laptele de soia și oțetul și lăsați-l deoparte. Rotiți viteza mixerului la scăzut și adăugați încet ingredientele uscate și laptele de soia, alternând între cele două, terminând cu laptele de soia. Umpleți garniturile de cupcake cu trei sferturi pline cu aluat și coaceți sau până când o scobitoare introdusă în fiecare cupcake iese curată, aproximativ 19 minute. Răciți complet cupcakes-urile. Pentru asamblare: cu o paie de băut din plastic sau cu un cuțit mic, faceți găuri în centrul fiecărui cupcake. Strângeți umplutura de cremă de nucă de cocos în centrul fiecărui cupcake până când este umplută, dar nu debordantă, aproximativ 1 lingură pe cupcake. Pipe o bucată de rom condimentat glazura pe fiecare cupcake si garnisiti cu câteva bucăți de cracare zahăr brun fragil. Această rețetă a fost creată de un concurent în timpul unei competiții de gătit. Bucătăriile Food Network nu l-au testat pentru uz casnic, prin urmare, nu putem face nicio reprezentare cu privire la rezultate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înlocuitor De Ouă
Umăr
Rom Condimentat
Tăiate în Felii
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Stropi în Formă De Inimă
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Lapte De Soia
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
Paie De Băut
Gumă De Mestecat Mentă
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
1 Rulou Galben Cu Fructe
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Într-o cratiță cu fund greu mediu, amestecați împreună 1 3/4 căni de lapte de nucă de cocos și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Se încălzește pe mediu-înalt până când amestecul începe să buleze în jurul marginilor. Într-un castron mic, amestecați restul de 1/4 cană de lapte de cocos și amidonul de porumb într-o suspensie. Adăugați încet amestecul de amidon de porumb în amestecul de zahăr fierbinte în timp ce bateți. Gatiti inca 2 minute in timp ce amestecati.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească complet.
7
Puneți crema de nucă de cocos răcită într-o pungă de conducte și tăiați 1/4-inch de pe vârf.