Rola de omletă de ton: Rotolo di Frittata con Tonno
Rola de omletă Tunan: Rotolo di Frittata con Tonno este un pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 226 calorii, 14g de proteine, și 17g de grăsime per portie. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de frunze de pătrunjel, făină, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare includ Polpettone di tonno (pâine italiană de ton), Spaghete cu ton și sos de roșii (spaghete al tonno e pomodoro), și Blinele de Tunan și Ricotta (Polpette di Tonno e Ricotta).
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un bol mic de amestecare, amestecați ouăle și făina, folosind o furculiță sau o măturică pentru a rupe orice aglomerație de flori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
Bateti
3
Bateți într-un vârf generos de sare și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie de omletă de 9 inci la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se încălzește până când uleiul este fierbinte, dar nu fumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
6
Adăugați 1/4 amestecul de ou în tigaie și gătiți frittata pe 1 parte până când ouăle sunt fierte și partea inferioară se rumenesc. Folosind o spatulă, ridicați cu grijă frittata din tigaie și așezați-o ușor pe o tăietură curată sau pe o suprafață de lucru, păstrând partea rumenită cu fața în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Tigaie
7
Lăsați frittata să se răcească în timp ce lucrați cu peștele. Repetați cu restul amestecului de ouă, făcând 4 frittate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Ouă
8
Într-o tigaie mică, încălziți uleiul rămas până la cald, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați usturoiul, pătrunjelul, tonul și hamsiile și, folosind o lingură de lemn, amestecați ușor la foc mediu-mare. Tonul și hamsiile vor începe să se amestece într-un amestec asemănător pastei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hamsii
Pătrunjel
Usturoi
Ton
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
10
Adăugați sucul de lămâie și continuați să amestecați până când se combină bine, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
11
Scoateți din căldură.
12
Întindeți ușor amestecul de ton pe partea expusă a frittata răcită, lăsând o margine de 1 inch în jur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Ton
13
Rulați frittata, având grijă să nu spargeți sau să deschideți frittata. Înfășurați hârtia pergament în jurul omletei rulate și lăsați să se odihnească câteva ore la frigider. Feliați în runde de dimensiuni mușcate, păstrând hârtia pergament intactă.
Tunan în meniu? Încercați asocierea cu Merlot, Pinot Noir,și vin de la Rosa. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ai putea încerca este Darioush Signature Merlot. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 69 de dolari.