Rola de omletă de ton: Rotolo di Frittata con Tonno

Rola de omletă Tunan: Rotolo di Frittata con Tonno este un pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 226 calorii, 14g de proteine, și 17g de grăsime per portie. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de frunze de pătrunjel, făină, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare includ Polpettone di tonno (pâine italiană de ton), Spaghete cu ton și sos de roșii (spaghete al tonno e pomodoro), și Blinele de Tunan și Ricotta (Polpette di Tonno e Ricotta).
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un bol mic de amestecare, amestecați ouăle și făina, folosind o furculiță sau o măturică pentru a rupe orice aglomerație de flori.
Bateți într-un vârf generos de sare și laptele.
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie de omletă de 9 inci la foc mare.
Se încălzește până când uleiul este fierbinte, dar nu fumează.
Adăugați 1/4 amestecul de ou în tigaie și gătiți frittata pe 1 parte până când ouăle sunt fierte și partea inferioară se rumenesc. Folosind o spatulă, ridicați cu grijă frittata din tigaie și așezați-o ușor pe o tăietură curată sau pe o suprafață de lucru, păstrând partea rumenită cu fața în jos.
Lăsați frittata să se răcească în timp ce lucrați cu peștele. Repetați cu restul amestecului de ouă, făcând 4 frittate.
Într-o tigaie mică, încălziți uleiul rămas până la cald, dar nu fumați.
Adăugați usturoiul, pătrunjelul, tonul și hamsiile și, folosind o lingură de lemn, amestecați ușor la foc mediu-mare. Tonul și hamsiile vor începe să se amestece într-un amestec asemănător pastei.
Adăugați sucul de lămâie și continuați să amestecați până când se combină bine, aproximativ 3 minute.
Întindeți ușor amestecul de ton pe partea expusă a frittata răcită, lăsând o margine de 1 inch în jur.
Rulați frittata, având grijă să nu spargeți sau să deschideți frittata. Înfășurați hârtia pergament în jurul omletei rulate și lăsați să se odihnească câteva ore la frigider. Feliați în runde de dimensiuni mușcate, păstrând hârtia pergament intactă.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tunan în meniu? Încercați asocierea cu Merlot, Pinot Noir,și vin de la Rosa. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ai putea încerca este Darioush Signature Merlot. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 69 de dolari.
![Darioush Signature Merlot]()
Darioush Signature Merlot
Sezonul de creștere moderat din 2008 a produs cantități mici de Merlot matur, foarte concentrat. Vinul rezultat oferă un profil de fructe întunecate dense, expresive-zmeură neagră, cireșe și smochine uscate susținute de un miez strâns de cacao întunecată, lemn dulce și cola. Taninurile dulci și suculente adaugă complexitate texturală, în timp ce un finisaj frumos și lung dezvăluie note de rozmarin, scorțișoară și cracker graham. Amestec: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc