Rodie Persană-pui de nuc necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 149 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $1.01 pe portie. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de piper, un strop de scorțișoară măcinată, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de excelent scor spoonacular de 33%. Rețete similare includ Pui sau rață persană în sos de nucă de rodie (Fesenjan), Tocană de pui Persană fesenjan cu sos de nucă și rodie, și Rodie Persană-Tocană De Miel De Nuc.
Instrucțiuni
1
Puneți nucile într-un robot de bucătărie; procesați până la măcinat fin. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Scurte De Scorțișoară
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Presărați puiul cu 1 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Feliate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați jumătate de pui în tigaie; gătiți 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Scoateți din tigaie. Repetați procedura cu puiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Recoat tigaie cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Feliate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie; sotati 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Adăugați restul de 3/4 linguriță sare, restul de 1/4 linguriță piper, nuci măcinate, bulion și ingredientele rămase, cu excepția coriandrului, amestecând cu un bici până se omogenizează. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți până se reduce la 1 1/2 căni (aproximativ 15 minute), amestecând ocazional. Întoarceți puiul în tigaie; acoperiți și fierbeți 10 minute sau până când se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Bețișoare Scurte De Scorțișoară
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
Roșii Feliate, Opțional
9
Garnisiți cu crengute de coriandru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm