Rocky Road " Pizza
Reteta Rocky Road " Pizza ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 15 minute. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 110 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 16. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 290 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de zahăr pudră, prăjituri cu ciocolată, cremă de brânză philadelphia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rocky Road Cookie Pizza, Rocky Road Pie, și Rocky Road Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Linie tigaie rotundă de 9 inci cu folie de plastic. Zdrobiți fin 24 de fursecuri; se amestecă cu unt. Apăsați pe partea inferioară a tăvii pregătite. Tăiați prăjiturile rămase.
Se amestecă crema de brânză și zahărul într-un castron mediu până se omogenizează. Se amestecă ușor în bici rece; răspândit pe crusta. Se acoperă cu nuci, marshmallows și fursecuri tocate; apăsați ușor în stratul de brânză cremă.
Dați la frigider 1 oră sau până când este ferm.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casan Emma Chianti Classico cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Casa Emma Chianti Classico]()
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G este un vin elegant, cu un buchet floreal și note de cireșe. Are o prospețime echilibrată, o structură bună și taninuri catifelate. Îmbătrânit timp de 1 an în butoaie de 500 De Litri, are o culoare roșu rubiniu intens cu reflexe violet. Cu un finisaj persistent, cu aciditate și mineralitate bună, este perfect pentru a se împerechea cu paste și mezeluri.