Rocky Road Granola Clusters

Rocky Road Granola Clusters
Rocky Road Granola clustere ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 731 calorii, 10g de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați acoperirea cu bomboane de ciocolată, caramele, marshmallows și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 88%. Rețete similare includ Rocky Road Pie Crust Clustere, Rocky Road Granola Baruri, și Rocky Road Pie.

Instrucțiuni

1
Combinați acoperirea cu ciocolată și scurtarea într-un castron mare pentru microunde; acoperiți ușor cu folie de plastic grea. Cuptor cu microunde la 1 1/2 minute sau până la topire, amestecând o dată. Se amestecă untul de arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Margerine Sau Unt2 Linguri Margerine Sau Unt
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Lăsați să stea 2 minute. Amestecați barele de granola, bețișoarele de susan și migdalele. Amestecați marshmallows și caramele ultima, astfel încât să nu se topească. Aruncați cu linguri rotunjite pe hârtie pergament sau ceară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
8 Cesti De Cereale Sugar Smacks8 Cesti De Cereale Sugar Smacks
(23)(23)
1 Cană (8 Uncii) De Iaurt De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi1 Cană (8 Uncii) De Iaurt De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
3
Lăsați clusterele să stea până când sunt ferme.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista