Rocco ' s cât de scăzut poți merge sosul Marinara cu conținut scăzut de grăsimi

Rocco ' s cât de scăzut poți merge sosul Marinara cu conținut scăzut de grăsimi
Rocco ' s How Low Can You Go sosul Marinara cu conținut scăzut de grăsimi ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 63 calorii. Această rețetă servește 13. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare, piure de roșii, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Bile De Energie Cu Scorțișoară Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, Sos ușor Keto Marinara (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten), și Covrigi Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați-Aluat De Cap De Grăsime Din Făină De Cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu. Când oala este fierbinte, adăugați uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați usturoiul și ceapa și condimentați-le cu sare și piper roșu zdrobit după gust. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa si usturoiul sunt translucide, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
SareSare
3
Adăugați piureul de roșii, apa și coaja Parmigiano-Reggiano în oală. Aduceți la foc mic. Apoi acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți timp de aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De RoșiiPiure De Roșii
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Cu spatele unui cuțit, zdrobiți busuiocul și amestecați crenguța în sos. Se fierbe sosul, neacoperit, timp de 5 minute. Se condimentează cu sare și piper roșu zdrobit după gust, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
BusuiocBusuioc
SosSos
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
5
Serviți sau păstrați într-un recipient acoperit la frigider timp de până la 5 zile.
6
Gust
7
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții13
Scor De Sănătate67
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista