Rita dulce de vacanță la cuptor sunca ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă servește 24 și costă 1,37 USD pe porție. O porție conține 668 calorii, 49G de proteine, și 38g de grăsime. 306 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ananasul în suc, ghimbir, sirop de arțar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Citrice arțar-condimentat coapte cartofi dulci de vacanță, Sunca La Cuptor De Vacanță, și Vacanță Coapte Alaska.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mediu, amestecați împreună siropul de arțar, sucul de portocale, ghimbirul, zahărul brun și mierea. Se amestecă sucul din cireșele maraschino și jumătate din cireșe. Înscrieți marginea exterioară a șuncii cu un cuțit ascuțit într-un model de diamant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky, Cum Ar Fi Angel's Envy
Pudră De Gelatină De Merișoare
Umăr
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Cutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă Dezghețat
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Tăieturile ar trebui să aibă o adâncime de aproximativ 1/4 inch. Acest lucru va permite șuncii să absoarbă sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Mustar Preparat, Optional
4
Așezați șunca într-o pungă de cuptor și turnați cu grijă amestecul de suc peste ea, păstrând tot sucul în pungă. Poate părea că există prea mult suc, dar șunca îl va înmuia în timp ce se coace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Așezați ananasul pe partea superioară a șuncii și fixați-l cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
6
Așezați cireșele în centrele inelelor și asigurați-le și cu scobitori. Legați capătul pungii închise cu cravatele furnizate, așezați-le într-o tigaie mare și tăiați câteva fante mici în partea superioară a pungii cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Gumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Coaceți șunca timp de 2 ore în cuptorul preîncălzit. Temperatura internă trebuie să fie de 160 de grade F (80 de grade C) când este terminată. Asigurați-vă că nu atingeți osul atunci când luați temperatura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Scoateți șunca din pungă pe o farfurie de servire și lăsați să stea 10 minute înainte de a ciopli.