Risotto în dovleci decapitați
Risotto în dovleci decapitate ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 64 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 177 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți parmezan, dovleci, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Funcționează bine ca garnitură. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 17%. Încercați Dovleci aici, Dovleci Pe Paradă, și Dovleci De Ou Deviled pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți dovlecii. Pierceți vârfurile adânc cu un cuțit sau o furculiță ascuțită de mai multe ori. Setați dovlecii în poziție verticală pe un raft (pot fi stivuite) cu cel puțin 1 inch peste 1 1/2 inci apă într - un wok de 14 până la 15 inci sau o tigaie de 6 până la 8 litri. Acoperiți wok și aduceți apa la fierbere la foc mare. Păstrând apa la fierbere, aburiți dovlecii până se înmoaie când sunt străpunși, 20 până la 35 de minute, adăugând mai multă apă clocotită în tigaie, după cum este necesar.
Scoateți dovlecii din tigaie.
Când dovlecii sunt suficient de reci pentru a fi manipulați, în aproximativ 5 minute, cu un cuțit mic și ascuțit, tăiați blaturile pentru a face capace care să stea pe loc. Puneți capacele deoparte. Cu o lingură mică, scoateți și aruncați semințele fără a rupe pielea de dovleac. Pentru a menține cald până la 40 de minute, puneți capacele la loc, întoarceți dovlecii la raft peste apă în tigaie, acoperiți și reglați căldura, astfel încât apa abia să se aburească.
Între timp, într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mediu-mare, amestecați frecvent untul și ceapa până când ceapa este moale, 4 până la 5 minute.
Adăugați orez și amestecați des până începe să devină opac, aproximativ 3 minute.
Adăugați 4 1/2 cani bulion. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând des. Reduceți căldura și fierbeți orezul, amestecând des, până se înmoaie să muște, 15 până la 20 de minute.
Adăugați puțin mai mult bulion dacă se dorește o textură mai cremoasă. Se amestecă brânza.
Se adaugă sare și piper după gust.
Deodată, puneți risotto în coji fierbinți de dovleac. Sus cu capace.