Risotto simplu cu pui și Rucola

Risotto simplu cu pui și Rucola
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Risotto simplu cu pui și Arugulan. Pentru $ 4.42 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 79G de proteine, 46G de grăsime, și un total de 1145 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați orez arborio, rucola, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Risotto La Cuptor Cu Lămâie Meyer, Pui Și Rucola, Pui crocant învelit în slănină cu trei Risotto cremos cu brânză și salată de fenicul de rucola, și Risotto Cu Edamame, Rucola Și Porcini.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa și gătiți timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Adăugați orezul și gătiți, amestecând constant, timp de 2 minute. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
4
Adăugați vinul și gătiți, amestecând frecvent, până când lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
5
Adăugați bulionul, 1/2 cană la un moment dat, amestecând ocazional și așteptând până când este absorbit înainte de a adăuga mai mult. Ar trebui să dureze aproximativ 30 de minute pentru ca tot bulionul să fie absorbit. Chiar înainte de a scoate risotto-ul din aragaz, amestecați rucola și carnea albă mărunțită din pui. Gatiti, amestecand, pana se incalzeste, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RucolaRucola
CarneCarne
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
6
Se ia de pe foc și se amestecă parmezanul, sarea și piperul. Lingură în boluri individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 48 de dolari pe sticlă.
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuziast de vin Top 100 din 2018 Roșu rubiniu pur. Nas fructat cu note de cireșe și căpșuni. Unele sugestii terțiare amintesc de piele. Arome de fructe roșii coapte, suculente, interesante și de lungă durată. Taninurile sunt coapte și delicate. Postgustul exprimă o prospețime plină de viață cu note de fructe roșii închise, pământ umed și lemn.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Revista