Risotto Italian cu ardei roșii prăjiți și mazăre

Risotto Italian cu ardei roșii prăjiți și mazăre
Risotto Italian cu ardei roșii prăjiți și mazăre ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 306 calorii, 10g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați mazăre, piper, ardei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Ardei roșii prăjiți: două tehnici de prăjire și cum le marinați, Risotto De Cuscus Israelian Cu Ardei Grași Prăjiți, și Pilaf de orz cu ardei prăjiți și mazăre de zăpadă.

Instrucțiuni

1
Tăiați ardeii pe jumătate pe lungime; îndepărtați și aruncați semințele și membranele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
2
Așezați ardeii, cu pielea în sus, pe o foaie de copt și aplatizați cu palma. Se fierbe 5 1/2 inci de la căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) 15 până la 20 de minute sau până la carbonizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Se pune în apă cu gheață până se răcește; curățați și aruncați pielea. Se toacă și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Combinați bulionul și apa într-o cratiță; se pune la foc mediu. Acoperiți și aduceți la foc mic; reduceți căldura la minim și mențineți cald. (Nu fierbeți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mare până când este fierbinte; adăugați orez. Gatiti 2 minute sau pana cand orezul se rumeneste usor, amestecand continuu. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Adăugați 1 cană de amestec de bulion fierbinte la orez, amestecând constant până când cea mai mare parte a lichidului este absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
7
Adăugați bulionul rămas, 1/2 cană la un moment dat, gătind și amestecând constant până când fiecare adăugare de 1/2 cană este absorbită (aproximativ 30 de minute). (Orezul va fi fraged și va avea o consistență cremoasă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
8
Adăugați mazăre; gatiti, amestecand continuu, pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
9
Adăugați ardeiul tocat, brânza și ingredientele rămase; gatiti, amestecand continuu, pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Rezerva Spalletti Chianti Poggio Reale cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate91
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista