Risotto de șofran cu dovlecei de Butternut este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 587 calorii, 18g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $ 2.64 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați orez arborio, ulei de măsline, pancetta și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Risotto de șofran cu dovlecei de Butternut, Risotto de dovleac cu aromă de chimen și șofran, și Risotto de Squash și șofran pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Cojiți dovlecelul de butternut, îndepărtați semințele și tăiați-l în cuburi de 3/4 inci. Ar trebui să aveți aproximativ 6 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Așezați dovlecelul pe o tigaie și aruncați-l cu uleiul de măsline, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper. Prăjiți timp de 25 până la 30 de minute, aruncând o dată, până când sunt foarte fragede. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Cuțit De Toaletă
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Între timp, încălziți bulionul de pui într-o cratiță mică acoperită. Lăsați-l la foc mic să se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Într-o oală cu fund greu sau cuptor olandez, topiți untul și sotați pancetta și șalotele la foc mediu-mic timp de 10 minute, până când șalotele sunt translucide, dar nu se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Frișcă Suplimentară Groasă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
6
Adăugați orezul și amestecați pentru a acoperi boabele cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
7
Adăugați vinul și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Adăugați 2 linguri complete de stoc la orez plus șofranul, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper. Se amestecă și se fierbe până când stocul este absorbit, 5 până la 10 minute. Continuați să adăugați stocul, 2 oale la un moment dat, amestecând la fiecare câteva minute. De fiecare dată, gătiți până când amestecul pare puțin uscat, apoi adăugați mai mult stoc. Continuați până când orezul este gătit, dar încă al dente, aproximativ 30 de minute în total. De pe foc, adăugați cubulețele de dovlecei prăjite și parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
șofran
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Cuțit De Toaletă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă