Risotto de șofran cu dovlecei de Butternut

Risotto de șofran cu dovlecei de Butternut
Risotto de șofran cu dovlecei de Butternut este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 587 calorii, 18g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $ 2.64 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați orez arborio, ulei de măsline, pancetta și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Risotto de șofran cu dovlecei de Butternut, Risotto de dovleac cu aromă de chimen și șofran, și Risotto de Squash și șofran pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Cojiți dovlecelul de butternut, îndepărtați semințele și tăiați-l în cuburi de 3/4 inci. Ar trebui să aveți aproximativ 6 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din AmbeleMerisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Așezați dovlecelul pe o tigaie și aruncați-l cu uleiul de măsline, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper. Prăjiți timp de 25 până la 30 de minute, aruncând o dată, până când sunt foarte fragede. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Între timp, încălziți bulionul de pui într-o cratiță mică acoperită. Lăsați-l la foc mic să se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Într-o oală cu fund greu sau cuptor olandez, topiți untul și sotați pancetta și șalotele la foc mediu-mic timp de 10 minute, până când șalotele sunt translucide, dar nu se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
6
Adăugați orezul și amestecați pentru a acoperi boabele cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
7
Adăugați vinul și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Adăugați 2 linguri complete de stoc la orez plus șofranul, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper. Se amestecă și se fierbe până când stocul este absorbit, 5 până la 10 minute. Continuați să adăugați stocul, 2 oale la un moment dat, amestecând la fiecare câteva minute. De fiecare dată, gătiți până când amestecul pare puțin uscat, apoi adăugați mai mult stoc. Continuați până când orezul este gătit, dar încă al dente, aproximativ 30 de minute în total. De pe foc, adăugați cubulețele de dovlecei prăjite și parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
șofranșofran
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
9
Se amestecă bine și se servește.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Revista