Risotto de usturoi dulce și cimbru prăjit cu migdale prăjite și pesmet

Usturoi dulce prăjit și risotto de cimbru cu migdale prăjite și pesmet necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Pentru $ 1.98 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 717 calorii, 18g de proteine, și 44G de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, parmezan, țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Sparanghel prăjit cu pesmet cu unt de usturoi și migdale prăjite, Spaghettini cu roșii prăjite, busuioc proaspăt și pesmet de usturoi prăjit, și Conopidă de usturoi prăjită "orez" cu migdale prăjite.
Instrucțiuni
Pentru risotto de bază: Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C). Prăjiți capetele întregi de usturoi pe o farfurie la cuptor până la moale, aproximativ 30 de minute.
Încălziți stocul. Într-o tigaie separată încălziți uleiul de măsline, adăugați șalotele sau ceapa, usturoiul și țelina și prăjiți încet aproximativ 4 minute. Când legumele s-au înmuiat, adăugați orezul și ridicați focul.
Etapa 2: orezul va începe acum să se prăjească, așa că continuați să-l amestecați. După un minut va arăta ușor translucid.
Adăugați vermutul sau vinul și continuați să amestecați, va mirosi fantastic. Orice arome dure de alcool se vor evapora și vor lăsa orezul cu o esență gustoasă.
Etapa 3: Odată ce vermutul sau vinul s-au gătit în orez, adăugați prima lingură de stoc fierbinte și un vârf bun de sare. Separați cuișoarele de usturoi prăjite și stoarceți interiorul dulce în risotto.
Adăugați cimbru și piper negru la risotto. Reduceți focul la un foc mare, astfel încât orezul să nu gătească prea repede la exterior. Continuați să adăugați oale de stoc.
Se ia de pe foc și se adaugă untul și parmezanul. Se amestecă ușor.
Puneți un capac pe tigaie și lăsați să stea 2 până la 3 minute. Aceasta este cea mai importantă parte a preparării risotto-ului, deoarece aceasta este atunci când devine scandalos de cremoasă și umedă așa cum ar trebui să fie. Mănâncă cât mai curând posibil, în timp ce risotto își păstrează textura perfectă. Într-o tigaie prăjiți migdalele și firimiturile de pâine în puțin ulei de măsline până când sunt crocante și aurii. Condimentează cu puțină sare. Setați într-o parte.
Serviți risotto-ul cu migdalele prăjite și firimiturile de pâine presărate deasupra. Minunat.