Risotto de sparanghel și ceapă verde

Risotto de sparanghel și ceapă verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Risotto de sparanghel și ceapă verde. Această rețetă servește 6. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 395 calorii, 21g de proteine, și 14g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de garnitură: parmezan, ceapă verde, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Sparanghel + Risotto De Ceapă De Primăvară, Risotto verde de primăvară cu mazăre, sparanghel și fenicul, și Risotto De Sparanghel Sălbatic Și Busuioc Opal Cu Roșii Verzi Refrigerate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță mare grea la foc mediu; adăugați ceapa verde și cimbru și sotati 1 minut sau până când ceapa este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Adăugați orez, amestecând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Adăugați 2 1/2 cesti bulion, și se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut; se fierbe, amestecând ocazional, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
4
Adăugați 1/2 cană bulion și gătiți, amestecând constant, până când lichidul este absorbit. Repetați procedura cu bulionul rămas, 1/2 cană la un moment dat. (Timpul total de gătire este de aproximativ 20 de minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
5
Se amestecă sparanghelul. Fierbeți încă 3 până la 5 minute sau până când sparanghelul este fraged și amestecul este cremos. Se amestecă parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
6
Serviți imediat.
7
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate13
Revista