Risotto De Sparanghel

Risotto De Sparanghel
Rețeta Risotto de sparanghel ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 5. Această garnitură are 358 calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare grosieră, tăieturi de sparanghel, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Risotto De Sparanghel, Risotto De Sparanghel, și Risotto De Sparanghel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În cratița de 3 până la 4 litri, încălziți bulionul și apa până la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți în timp ce pregătiți risotto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Între timp, în tigaie de 10 inci, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ceapa, morcovul și usturoiul; gatiti 2-3 minute, amestecand ocazional, pana cand ceapa si morcovul sunt fragede. Se amestecă vinul; gatiti 1 minut sau pana fierbe vinul. Se amestecă orezul, sarea și 1 cană de lichid fierbinte. Gatiti pana cand lichidul este absorbit in orez, amestecand frecvent. Continuați să adăugați lichid, câte 1 cană, gătind până când lichidul este absorbit și amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Când au fost absorbite 4 căni de lichid, amestecați sparanghelul. Testați orezul pentru coacere și continuați să adăugați 1/2 cană de lichid la un moment dat până când orezul este fraged, dar încă ferm și cremos (procesul durează 15 până la 20 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
5
Scoateți tigaia de pe foc. Se amestecă nuci de pin și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista