Risotto De Sfeclă Roșie Cu Verdeață De Muștar Și Brânză De Capră

Risotto De Sfeclă Roșie Cu Verdeață De Muștar Și Brânză De Capră
Risotto de sfeclă roșie cu verdeață de muștar și brânză de capră ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 296 calorii. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână bulion de legume, oțet balsamic, brânză de capră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 16 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Risotto de sfeclă cu verdeață, brânză de capră și nuci, Frittata de sfeclă prăjită cu verdeață de sfeclă, șalotă și brânză de capră, și Risotto de sfeclă prăjită și brânză de capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță mare și grea la foc mediu. Într-o cratiță separată se încălzește supa la doar sub un foc mic. Păstrați fierbinte pe tot parcursul procesului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați sfecla și ceapa în cratița mare cu untul. Gatiti pana cand ceapa este moale, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Se amestecă în orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Adăugați oțet. Adăugați treptat o cană de bulion fierbinte. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Păstrați la foc mic. Când orezul a absorbit bulionul, adăugați încă o cană. Continuați să amestecați. Repetați acest proces până când au fost adăugate toate cele trei căni. Fierbeti neacoperit pana cand orezul si sfecla sunt doar fragede si risotto este cremos, amestecand ocazional, aproximativ 15 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Serviți risotto deasupra verdețurilor. Finalizați cu o porție generoasă de brânză de capră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
VerziiVerzii
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista