Risotto de sfeclă cu nuci și Brânză Gorgonzola
Nevoie de o fel principal fără gluten și vegetarian? Risotto de sfeclă cu nuci și Brânză Gorgonzola ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,72 USD pe porție. O porție conține 570 calorii, 14g de proteine, și 25g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână sare de mare, unt, gorgonzola și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Risotto de sfeclă cu brânză de capră și nuci, Risotto de sfeclă cu verdeață, brânză de capră și nuci, și Risotto de sfeclă de cimbru cu nuci.