Risotto de pui la cuptor este un fără gluten felul principal. O porție conține 698 calorii, 36g de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $3.48 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, piper, parmezan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Risotto De Pui La Cuptor, [] Risotto De Pui La Cuptor Și Porumb, și Risotto de pui la cuptor cu dovlecei Kabocha pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare; se adaugă ceapa și usturoiul și se fierbe 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
3
Adăugați orez și gătiți 2 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
4
Adăugați vin și gătiți 2 până la 3 minute sau până când vinul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
5
Adăugați bulion de pui. Se aduce la fierbere, se acoperă și se transferă la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Coaceți 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Scoateți orezul din cuptor și amestecați anghinare și următoarele 3 ingrediente. Acoperiți și coaceți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 5 minute. Se amestecă brânza și ingredientele rămase.