Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Risotto de orez brun cu dovleac. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 253 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,47 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână vin, linguriță de oregano, bulion de legume și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Risotto De Dovleac Cu Orez Brun, Risotto de șofran de orez brun (și de ce orezul brun este mai bun decât orezul alb), și Risotto De Orez Brun-Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți bulionul și apa la foc mic într-o cratiță medie (nu fierbeți). Păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați șalotă; gatiti 1 minut sau pana se inmoaie, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
4
Adăugați ciuperci și usturoi; gatiti 3 minute, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Usturoi
5
Adăugați vin; gatiti 1 minut sau pana cand lichidul s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
6
Adăugați orez; gatiti 1 minut, amestecand continuu. Se amestecă 1 cană de amestec de bulion; gatiti 6 minute sau pana cand lichidul este aproape absorbit, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Orez
7
Adăugați bulionul rămas, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant până când fiecare porție de bulion este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 55 de minute în total). Se amestecă dovleacul în ultimele 15 minute de timp de gătit. Se amestecă brânza și ingredientele rămase.